Projekt pojemnika do transportu mrożonych ciast
Design i testy dla MyShop
Dla firmy MyShop zaprojektowaliśmy oraz przeprowadziliśmy serię testów pojemnika do przewozu mrożonych ciast.
Nasi projektanci odpowiedzialni są nie tylko za design samych kartoników ale przede wszystkim za przemyślany układ poszczególnych elementów wewnątrz styroboxu utrzymującego niską temperaturę podczas transportu trwającego nawet do 48 godzin.
Każdy z elementów pełni tutaj istotną funkcję. Wśród nich między innymi są specjalne kartoniki na suchy lód z mini otworami oraz dedykowany kartonik na ciasta czy babeczki. Istotne są też idealnie spasowane odległości pomiędzy poszczególnymi elementami oraz taśma uszczelniająca – wszystko to razem pozwala na dostarczenie w określonym czasie zamrożonego ciasta wprost pod drzwi klienta. Prace projektowe oraz nasze testy trwały kilka tygodni pozwalając uzyskać pożądany efekt – pojemnik skonstruowany tak, aby utrzymał odpowiednią temperaturę przez 48 godzin.